Kurum Kodu : 205461
WEB Adresi : http://pertekhem.meb.k12.tr
Adres : İstiklal Mah. Atatürk Cad. 62500 PERTEK/TUNCELİ

VİZYON
Kurumumuzda; ·Atatürk ilke ve İnkılâpları ile Atatürk’ün Kültür Milliyetçiliğine bağlı, ·Ailesin, milletini, vatanını ve devletini seven ve sürekli yüceltmeye çalışan, ·Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren, ·İnsan haklarına saygılı, farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak kabul eden, ·Atatürk’ün gösterdiği hedefi ve çizgiyi kavrayan, ·Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyup onları koruyup ve gözeten, ·Gençlerimizi de bilgi ve beceri yönünden gelişmiş bir birey olarak yetişmelerini sağlamaya çalışan, ·Vatandaşlarımızı çözüm üretebilen, topluma olumlu yönden katkıda bulunan bir kurum olmaktır.

MİSYON
Tüm kurumlarımızın temel kültürel dinamiklerimize bağlı kalarak çağın gerektirdiği gelişim ve değişime yardımcı olmak. Eğitim ve öğretim hizmetlerinde bize bağlı tüm kurumlarımızda, çağdaş bilim ve teknolojiyi kullanarak Atatürk İlke ve inkılâpları ışığında kendini bilen ve tanıyan bireyler yetişmesine imkân sağlamak. Eğitim hizmeti veren bir sektör olarak tüm çalışanlarımıza bu hizmeti doğru, gereği gibi sunmada yardımcı olmak. Okullarımızı evrensel ölçülerde mükemmel bir eğitim, bilim ve araştırma merkezi yapmak Öğrencilerimizi, gençlerimizi ve öğretmenlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak, kişilikleri gelişmiş, üretken bireyler ve iyi birer vatandaş olarak yetişmelerine imkân sağlamak; birlik ve beraberlik ruhunu geliştirmek; bunları millî eğitimin amaçları doğrultusunda gerçekleştirmektir

Öğretmen Sayısı : 5
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 574
Öğretim Şekli : Tam gün tam yıl
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:30
Derslik Sayısı : 5 Atölye-İşlik Sayısı : 3
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (8 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 0
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz ilçe merkezinde olup Tunceli il merkezine 50 km uzaklıktadır.
Ulaşım : İl 50 km´lik asfalt yol bulunmakta olup yarım saatte bir minibüsle ulaşım sağlanmaktadır. İlçemiz Elazığ iline 25 km mesafede olup , ilçemizle Elazığ arasında Keban Baraj Gölü bulunmaktadır. Bu nedenle geçişler araba feribotu ile sağlanmaktadır. Araba feribotu gündüz ve gece boyunca hizmet vermekte olup gündüz yarım saatte bir, gece ise saat başı ulaşımı sağlamaktadır. Ayrıca ilçemize en yakın hava limanı olan Elazığ Hava Limanı olup 45 km mesafededir.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi :