Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Pertek Halk Eğitimi Merkezi

Telefon : 428 651 2080
Belgegeçer : 428 651 2340
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://pertekhem.meb.k12.tr
Adres : İSTİKLAL MAH. 17 KASIM CAD. PERTEK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KARŞISI PERTEK / TUNCELİ
VİZYON : Kurumumuzda; ·Atatürk ilke ve İnkılâpları ile Atatürk’ün Kültür Milliyetçiliğine bağlı, ·Ailesin, milletini, vatanını ve devletini seven ve sürekli yüceltmeye çalışan, ·Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren, ·İnsan haklarına saygılı, farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak kabul eden, ·Atatürk’ün gösterdiği hedefi ve çizgiyi kavrayan, ·Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyup onları koruyup ve gözeten, ·Gençlerimizi de bilgi ve beceri yönünden gelişmiş bir birey olarak yetişmelerini sağlamaya çalışan, ·Vatandaşlarımızı çözüm üretebilen, topluma olumlu yönden katkıda bulunan bir kurum olmaktır.
MİSYON : Tüm kurumlarımızın temel kültürel dinamiklerimize bağlı kalarak çağın gerektirdiği gelişim ve değişime yardımcı olmak. Eğitim ve öğretim hizmetlerinde bize bağlı tüm kurumlarımızda, çağdaş bilim ve teknolojiyi kullanarak Atatürk İlke ve inkılâpları ışığında kendini bilen ve tanıyan bireyler yetişmesine imkân sağlamak. Eğitim hizmeti veren bir sektör olarak tüm çalışanlarımıza bu hizmeti doğru, gereği gibi sunmada yardımcı olmak. Okullarımızı evrensel ölçülerde mükemmel bir eğitim, bilim ve araştırma merkezi yapmak Öğrencilerimizi, gençlerimizi ve öğretmenlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak, kişilikleri gelişmiş, üretken bireyler ve iyi birer vatandaş olarak yetişmelerine imkân sağlamak; birlik ve beraberlik ruhunu geliştirmek; bunları millî eğitimin amaçları doğrultusunda gerçekleştirmektir
BAŞARILAR :

Öğretmen :5
Öğrenci :7
Derslik :5
Atölye-İşlik :3
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :70
Öğretim Şekli :Tam gün tam yıl
Saatler : 08:30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : İl 50 km´lik asfalt yol bulunmakta olup yarım saatte bir minibüsle ulaşım sağlanmaktadır. İlçemiz Elazığ iline 25 km mesafede olup , ilçemizle Elazığ arasında Keban Baraj Gölü bulunmaktadır. Bu nedenle geçişler araba feribotu ile sağlanmaktadır. Araba feribotu gündüz ve gece boyunca hizmet vermekte olup gündüz yarım saatte bir, gece ise saat başı ulaşımı sağlamaktadır. Ayrıca ilçemize en yakın hava limanı olan Elazığ Hava Limanı olup 45 km mesafededir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz ilçe merkezinde olup Tunceli il merkezine 50 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :